Au fost desemnati castigatorii concursului Mirii Maramuresului

Vineri 16 ianuarie, a avut loc festivitatea de decernare a premiilor din cadrul concursului Mirii Maramuresului. Evenimentul s-a desfasurat la pensiunea Flamingo, un local foarte cunoscutAi??si primitor din Sighetu Marmatiei. Perechile participante au fost intampinate cu sampanie si au fost invitate sa se bucure impreuna de finalul primului sezon al concursului. Tinerii casatoritiAi??si-au reamintit cele mai emotionante si marcante momente din viata lor prin intermediul unui filmulet de 1 minut in care au fost prezentateAi??cele mai frumoase si reprezentativeAi??secvente din nunta fiecarei perechi participante.

Intr-o atmosfera colocviala, in care nu au lipsit emotiile si momentele umoristice, s-au inmanat diplomele de participare si cele sapte premii ale concursului: premiile 1,2,3 premiile speciale ale juriului si premiile de popularitate. Sponsorii premiilor au fost Aramis Feeling, Mobilier Laguna si Pensiunea Sub Cetate la Matei, acestea constand in vouchere in valoare de 2000 de lei, 1000 de lei, 500 de lei, precum si 50% reducere la achizitionarea oricarui produs de la Mobilier Laguna. Matei Godja, proprietarul pensiunii Sub Cetate la Matei le-a oferit mirilor de pe locul cinci un week-end all inclusive.

Primul premiu si trofeul Mirii Maramuresului au fost castigate de Anamaria si Ioan Godja, fericita pereche marturisind ca acest trofeu le va aminti de cel mai frumos eveniment din viata lor si ca isi doresc un botez la fel de frumos nunta lor. Cei doi au ales sa imbrace la gala de premiere portul traditional maramuresean,Ai??infatisandAi??astfel obiceurile pe care le-au respectat si in ziua nuntii. De premiul doi s-au bucurat Roxana si Andrei Botis, reprezentati de socrii mari, Maria si Petre Botis. Roxana si Andrei Botis au organizat o nunta cu puternice accente traditionale care au reflectat iubirea si pretuirea lor privind traditiile tinutului maramuresean. Premiul trei a fost inmanat tinerilor Ioana si Radu Tepei, acestia declarandu-se surprinsi si totodata fericiti pentru ca au avut posibilitatea de a participa la acest concurs inedit care are ca scop promovarea traditiilor prezente la nuntie din Maramures. Premiile speciale ale juriului s-au dus catre Simona si Cristi Ardelean si Adriana si Marius Nastai. Premiile de popularitate le-au castigat Lavinia si Florin Ureche si Roxana si Petrica Dragos, nuntile lor fiind cele mai votate si apreciate de pe internet.

Dupa decernarea tamoxifene labbra gonfie. premiilor, perechile au fost invitate sa sarbatoreasca impreuna momentul si sa-si impartaseasca parerile si experientele pe care acestea le-au trait la unul dintre cele mai insemnat moment al vietii lor.

In urmA?toarele editii ale emisiunii vom prezenta cele mai frumoase nunti din sezonul 2014, in ordine vor putea fi vizionate nunEi??ile cA?Ei??tigA?toare ale premiilor.Ai??De la inceputul lunii aprilieAi??vom incepe sezonul 2015 al concursului Mirii Maramuresului, care va avea mai multe surprize, imbunatatiri si mult mai multe premii.

Multumim tuturor celor care ne-au sprijinit: sponsorilor, combivent precio. pensiunii Flamingo pentru gazduirea evenimentului, directorului postului de televiziunea TV Sighet, Paul Szanislo si tuturor celor care si-au adus contributiaAi??in realizarea emisiunii Mirii Maramuresului.

Close Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>