Contact - Intra in Concurs!

Salut si multumim de vizita, suntem mereu bucurosi de oaspeti!
Daca vrei sa ne spui ceva, poti folosi formularul de mai jos sau poti sa ne contactezi direct:

Daca ai o afacere in domeniul organizarii de evenimente si vrei sa o promovezi inteligent, atunci la legatura cu colegii noștri de la Departamentul de Publicitate prin e-mail la publicitate@miriimaramuresului.ro sau la telefon 0745.086.383, de luni pana vineri intre orele 08.00 – 18.00.

Dacă vrei sa te inscrii in concursul Mirii Maramuresului, poti sa ne scrii un e-mail la adresa: info@miriimaramuresului.ro sau sa ne suni la telefon 0773.965.701, de luni pana vineri intre orele 08.00 – 18.00.

Daca te-ai casatorit sau urmează sa te casatoresti in 2014 sau 2015 si nunta are loc in zona Maramuresului (judetul Maramures si Țara Oasului), ai dreptul sa participi la aceasta competitie. Nu uita ca Marele Premiu pentru 2014 este in valoare de 3000 de lei!

Completeaza formularul de mai jos, scrie-ne un scurt mesaj in care sa te prezinti si sa ne spui pe scurt povestea nuntii tale si lasa-ne datele tale de contact, cel putin un numar de telefon mobil si o adresa de e-mail. Echipa noastra te va contacta in scurt timp pentru a discuta concret participarea ta si a familiei tale la Concursul Mirii Maramuresului.

Te asteptam si multumim pentru vizita!

NU UITA SA NE LASI SI UN NUMAR DE TELEFON!

 

Formular de Contact

Te rugam sa completezi complet si corect toate spatiile de mai jos. Vom incerca sa iti raspundem in cel mai scurt timp posibil.

 

Close Comments