Bun venit!

Salut! Bine ai venit pe pagina Mirii Maramuresului!

Aici se intalnesc tinerii care intemeiaza o familie si toti cei care detin o afacere in sectorul evenimentelor nuptiale si ii ajuta pe tineri sa isi organizeze o nunta de vis, memorabila si frumoasa.

Desemnam in fiecare an Cea Mai Frumoasa Nunta a Anului din Maramures si inmanam in 2014 fericitei perechi Trofeul Mirii Maramuresului si Marele Premiu in valoare de 3000 de lei. Daca te-ai casatorit in acest an sau te casatorești in curand, in Maramures sau Tara Oasului, nu ezita, Marele Premiu poate fi al tău! Inscrie-te chiar acum!

Daca te pregatești sa te casatorești, gasesti mai jos, organizati pe categorii, cei mai seriosi, mai atenti si mai competenti parteneri din domeniu in Maramures. Ai prezentari complete si date de contact de la restaurante, fotografi, florarii, cameramani, muzicanti, formatii si barmani, coafeze si cosmeticiene, furnizori de rochii si costume pentru miri, producatori de torturi si prajituri sau comercianti de invitatii, verighete, artificii, lumanari si toate celelalte lucruri si accesorii necesare pentru o Nunta de Vis 

Casa de Piatra si succes in organizarea Nuntii Tale de Vis!

Categories

Locations