Blue Swan Events, servicii profesionale pentru nunta

You are here Home  > 6. Amintirile  > A. Fotografi, Albume foto >  Blue Swan Events, servicii profesionale pentru nunta

Blue Swan Events vine in intampinarea viitorilor miri cu o gama varianta de servicii si produse pentru organizarea nuntii mult visate. Elemente nelipsite de la o nunta sunt invitatiile, fotografiile realizate in timpul evenimentului sau amintirile ramase in urma acestuia.

Blue Swan Events este in masura sa va ofere la pret de producator invitatii de nunta dupa modele standard alese din catalog sau in modele grafice realizate la cerere. Invitatiile noastre au preturi imbatabile si includ personalizarea cu mesajul dorit.

O atentie inedita pentru oaspetii vostri poate fi un DVD cu fotografiile si filmarile realizate la nunta, oferit tuturor participantilor. Produsul cuprinde unul sau doua DVD video ce pot fi redate cu orice computer sau DVD-player, discul este personalizat intr-un mod elegant si este oferit intr-o carcasa personalizata. Pretul este absolut incredibil si va asteapta sa-l descoperiti.

Pentru amintiri deosebite, va punem la dispozitie albumele foto digitale. Fotografiile sunt developate in laborator profesional si inserate in albume de arta realizate din materiale nobile.

Invitatii la nunta:

Video/Foto DVD

Albume foto digitale:


Adresa noastra

Adresa:
Hollosi Simon nr. 88 Baia Mare, Maramures
GPS:
47.66280677406893, 23.564801568122903
Telefon:
0769.094.904
ascendinginteractive@gmail.com
Web:
www.ascending.ro / http://www.facebook.com/blueswanevent

Close Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>