CASA NUNTII SIGHET - totul pentru evenimentul dumneavoastra

You are here Home  > 2. Pregatirile de Nunta  > B. Invitatii, Tiparituri >  CASA NUNTII SIGHET - totul pentru evenimentul dumneavoastra
Item image

Rostirea celor doi ,,DA” in fata familiei, a prietenilor si a lui Dumnezeu trebuie sa fie un moment unic in viata fiecaruia. Fie ca v-ati planificat evenimentul pana la cel mai mic detaliu sau inca sunteti indecisi in privinta  alegerilor, noi va putem oferi o mana de ajutor. Incepand cu invitatia de nunta, decorul, aranjamentele florale, foto-video, DJ-ul, masina fum etc, toate se pot adapta in functie de bugetul dumneavoastra. Ati ales de la noi invitatia de nunta? Va oferim10% reducere la aranjamentele florale! V-am convins ca florile noastre sunt cele mai frumoase? Atunci fumul pentru dansul mirilor si al nasilor va fi la super pret! Iar daca va dam si o mana de ajutor la decor, avem si invitatii de nunta gratuite.


 
Indiferent de bugetul alocat, noi incercam sa va oferim servicii de cea mai buna calitate. Vi se pare ca timpul e prea scurt pentru a putea lua atatea decizii importante ? Aveti incredere in sugestiile si serviciile noastre !

Totul din suflet, cu mult drag si respect pentru nunta dumneavoastra.

Pentru informatii suplimentare, puteti sa ne vizitati pe pagina de Facebook sau pe pagina web afisata in casuta de contacte.


Adresa noastra

Adresa:
Strada Libertatii, nr.5, Sighetu Marmatiei
GPS:
47.9282258221813, 23.886017024778994
Telefon:
0741.206.613 - Danci Adina
casanuntiisighet@yahoo.com
Web:
http://casanuntiisighet.com/

Close Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>