Claudiu Pop, un staroste priceput pentru o nunta reusita

You are here Home  > 6. Amintirile  > C. Wedding Planner, Organizatori >  Claudiu Pop, un staroste priceput pentru o nunta reusita
Item image

O nunta reusita trebuie sa aiba neaparat un staroste sau, in termeni de actualitate, un maestru de ceremonii. Un maestru de ceremonii se va ocupa intotdeauna de  buna desfasurare a nuntii, incepand cu cerutul miresei, de cerutul mirelui, organizarea coloanei auto pe timpul deplasarilor, puncteaza momentele importante ale nuntii cum sunt: deschidere de nunta, rugaciunea, dansul mirilor, prezentarile mirilor si nasilor, tortul, furatul papucului, furatul miresei, aruncarea buchetului,  momentul felicitarilor si toate celelalte puncte din agenda unei nunti din Maramures.

De toate aceste lucruri se ocupa starostele, iar Claudiu Pop este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati specialisti ai acestui domeniu, un staroste onest si dedicat, mereu preocupat ca totul sa iasa bine la nunta ta.

claudiu pop (1)

Se implica activ in buna organizare a nuntii, fiind prezent acolo unde este nevoie si oferind mirilor sfaturile cele mai avizate inca din perioada pregatirii ceremoniilor pentru Ziua Cea Mare. Este un bun orator, reusind cu succes sa capteze atentia invitatilor si sa le induca tuturor buna dispozitie.

Isi ia in serios atributiile starostelui, dand dovada de mult profesionalism, iar experienta sa isi spune de fiecare data cuvantul prin reusita fiecarei nunti la care este prezent.

Claudiu Pop se deplaseaza la orice nunta din Maramures si din regiune, dar contactati-l din vreme, de preferinta cu un an inainte de Marele Moment, fiindca are mereu agenda destul de incarcata.

 


Adresa noastra

Telefon:
0745.355.302
claudiuzpop@yahoo.com
Web:
http://www.facebook.com/claudiu.pop.1654

Close Comments

Comments (2)

  1. Pingback

  2. the reason, we have to stop the madness. This is just another way of delaying happiness until a spe nficÂceveit happens first. We have to remember that our life is right now, not later,

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>