Efecte speciale cu gheata carbonica de la DINAMIC MBM pentru o nunta de neuitat

You are here Home  > 5. Petrecere, Show  > D. Artificii, Efecte Speciale >  Efecte speciale cu gheata carbonica de la DINAMIC MBM pentru o nunta de neuitat

Intotdeauna ti-ai dorit ca atunci cand vei fi mireasa sa dansezi alaturi de alesul inimii tale deasupra norisorilor, intr-o atmosfera de basm si sa gusti din paharul cu “potiunea magica a dragostei”? Acum toate acestea sunt posibile utilizand efectele speciale cu gheata carbonica.

Folosita in masini speciale, gheata carbonica genereaza un fum dens, deosebit pentru primul dans al mirilor, transformand ringul de dans intr-un loc de poveste, creeaza acea senzatie deosebita de “dans pe nori”.

Dinamic MBM (10)

Gheata carbonica se poate folosi in paharele cu bautura pentru mire si mireasa sau pentru paharele oferite invitatilor, transformind astfel bauturile in „potiuni magice” din care se scurge un fum alb (non-toxic).

Dinamic MBM (6)

Se mai poate folosi gheata carbonica in aranjamentele florale, sau pentru ornarea masei, pentru fructe sau tort, cu mici vulcani efervescenti din care se scurge fum alb (non-toxic).

Dinamic MBM (7)

 


Adresa noastra

Adresa:
Baia Mare, Maramures
GPS:
47.666667, 23.5837331745
Telefon:
0745.426.754 / 0744.681.434 (Boitor Marian)
contact@dinamicmbm.ro
Web:
http://www.dinamicmbm.ro/

Close Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>