Fain Sapun de Casa - marturii de nunta pentru o amintire speciala

You are here Home  > 7. Nuntasii, Petrecaretii  > A. Cadouri pentru Miri >  Fain Sapun de Casa - marturii de nunta pentru o amintire speciala

Marturiile de nunta trebuie sa-i reprezinte pe proaspetii miri si sa ii uimeasca in mod placut pe invitati, sunt cadourile cu care mirii multumesc invitatilor si cu care incearca sa ramana ca o amintire frumoasa pentru participantii la petrecere.

Dragă mireasa, renunta la traditionalele saculete umplute cu bomboane si fii originala! Astfel, daca bomboanele se mananca si saculetii raman uitati printr-un sertar, te asigur ca ideile de marturii de mai jos iti vor incanta invitatii prin orginalitate si practicabilitate si sigur nu vor fi uitate intr-un sertar.

Prin continutul lor exclusiv natural, cum ar fi infuziile de plante medicinale, piureurile din fructe si legume, laptele de capra sau uleiurile si unturile bio, presate la rece, sapunurile „Fain” sunt o veritabila sursa de ingrijire, hidratare sau regenerare a pielii.

„Lapte si miere” este un sapunel special creat din uleiuri si unturi vegetale bio pentru a fi daruit marturie de nunta. Are 30 de grame si este frumos ambalat in cutiută lucrata manual, decorata cu panza de iuta si dantela din bumbac.


Adresa noastra

Adresa:
Baia Mare, Maramures
GPS:
47.6598170076275, 23.581101402099648
Telefon:
0749.893.798
fain.design@yahoo.ro
Web:
http://www.fain-design.ucoz.com

Close Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>