Hoha - Nunti sarite de pe fix!

You are here Home  > 6. Amintirile  > C. Wedding Planner, Organizatori >  Hoha - Nunti sarite de pe fix!

Ce inseamna Hoha?

Stii sentimentul ala cand te duci la o petrecere, esti imbracat diferit si esti in centrul atentiei? Inseamna ca ai fost hoha! Sau stii cum e cand te duci la un bal mascat si ai un costum diferit de toata lumea? Ai fost hoha! Sau poate prietenii te invidiaza pentru ca stii sa fii diferit. Dap, esti hoha! Diferit inseamna hoha! Special inseamna hoha! Unic inseamna hoha!

Am creat hoha pentru ca ne-am saturat de toate nuntile care arata la fel. Vrem sa va oferim evenimente unice, create dupa profilul si stilul vostru de viata, nu aceleasi nunti-cliseu, pe care toata lumea le uita a doua zi. Vrem ca toata lumea sa spuna despre nunta voastra ca a fost cea mai diferita nunta la care au luat parte!

Ce ziceti, vreti sa fiti diferiti?

ce n-o sa facem 1

Niciun eveniment nu trebuie sa semene cu altul!

Asta e una dintre valorile noastre: vrem sa-ti oferim ceva unic, la pretul pe care ti-l permiti. Pentru ca exista perceptia ca un wedding planner e automat scump. Ei bine, noi nu facem wedding planning, ci suntem o agentie de nunti care va cauta solutiile cele mai bune si pe care ti le permiti.

Va asteptam sa ne vizitazi pe http://www.hoha.ro si pe pagina noastra de Facebook!

ce n-o sa facem 2

 


Adresa noastra

Adresa:
Baia Mare - Strada Transilvaniei 1/ 31 Cluj Napoca - Piata Unirii
GPS:
47.653343, 23.565885999999978
Telefon:
0726.187.400 - Alina, 0744.930.362 - Oana
contact@hoha.ro
Web:
http://www.hoha.ro

Close Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>