Lara Sweet Events- Momente dulci pentru orice eveniment!

You are here Home  > 8. După Nunta  > B. Marturii, Cadouri invitati >  Lara Sweet Events- Momente dulci pentru orice eveniment!

Lara Sweet Events se afla printre primele firme din Baia Mare care a inceput sa organizeze bufete cu dulciuri (Candy Bar), fiind totodata singura din judet care se concentreaza exclusiv pe crearea acestora, tocmai pentru a-ti oferi tot ce-i mai bun in ziua nuntii tale!

Candy-bar-evenimente-candy-land-01

Odata ce ai ales ca noi sa ne ocupam de organizarea mesei tale de dulciuri, vom face asta cu dedicare, incepand de la cel mai mic detaliu, astfel ca tu sa te bucuri de ea si sa o savurezi impreuna cu invitatii tai. Cel mai mare atu al nostru il reprezinta clientii multumiti, care revin si ne recomanda mai departe.

Pentru mai multe detalii va asteptam cu drag pe pagina noastra de internet www.larasweetevents.ro sau pe Facebook,  www.facebook.com/LaraSweetEvents .


Adresa noastra

Adresa:
Baia Mare, Maramures
GPS:
47.666667, 23.5839999575
Telefon:
0741.087.861 (Osz Raluca)
contact@larasweetevents.ro
Web:
http://www.larasweetevents.ro

Close Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>