Lumini Ambientale pentru nunta, un serviciu excelent de la Dinamic MBM

You are here Home  > 5. Petrecere, Show  > A. Sonorizare, Lumini, DJ >  Lumini Ambientale pentru nunta, un serviciu excelent de la Dinamic MBM

Iluminatul este arta picturii cu lumina, creeaza un fundal cu adevarat magic pentru cele mai frumoase zile din viata voastra, impreuna, ca si cuplu. Luminile aduc nunta sau evenimentul tau la viata, o imbraca, o completeaza iar impreuna cu florile, decoratiunile si locatia aleasa vor crea un spatiu primitor si elegant. Secretul consta in tipul de iluminare, locul plasarii luminilor si scopul acestora in vederea consolidarii si impulsionarii aspectelor deja frumoase ale nuntii tale. Prin aceste tehnici de iluminare, se poate realiza ambianta colorata, care in combinatie cu tehnici de iluminat personalizat si jocuri de lumini pot crea un decor unic si impresionant. Gandeste-ti nunta ca pe un spectacol de lumina si culoare!

Luminile ambientale, au calitatea de a transforma orice sala de eveniment intr-o locatie splendida, creand astfel o atmosfera placuta. Puteti adauga la nunta dumneavoastra elegantul de impact al tonurilor de culoare creat de lumini ambientale.

Dinamic MBM (9)

 Luminile personalizate sunt fascicule luminoase care pot fi personalizate in functie de dorintele tale. Se pot proiecta pe orice suprafata, ilustrand initialele mirilor sau mesaje de dragoste, bun venit, de multumire etc. Fasciculul poate ramane fix dar se poate deplasa si roti prin sala. De asemenea i se poate schimba forma si culoarea astfel incat sa satisfaca si cele mai exigente gusturi. Luminile personalizate aduc acea finisare personala a oricarui eveniment, transformandu-l intr-unul de neuitat.

Dinamic MBM (1)

Cu ajutorul jocurilor de lumini disco se poate delimita ringul de dans, adaugand acel impuls necesar oricarei petreceri. Jocurile de lumini Disco prin dinamica lor, energizeaza ringul de dans si intreaga petrecere.

Dinamic MBM (6)

 

 


Adresa noastra

Adresa:
Baia Mare, Maramures
GPS:
47.666667, 23.5837331745
Telefon:
0745.426.754 / 0744.681.434 (Boitor Marian)
contact@dinamicmbm.ro
Web:
http://www.dinamicmbm.ro

Close Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>