Momente memorabile pentru nunta, de la Ani Giurgea

You are here Home  > 2. Pregatirile de Nunta  > C. Flori, Buchete. Lumanari >   Momente memorabile pentru nunta, de la Ani Giurgea
Item image

Doamna Ani Giurgea organizeaza cu succes, la nuntile din Maramures si imprejurimi momente memorabile create cu ajutorul decoratiunilor florale, amenajarilor interioare, ghetii carbonice, invitatiilor de nunta, muzicii si serviciilor foto-video. Cu alte cuvinte, iti ofera intreg pachetul de servicii necesare la nunti.

Se ocupa de toate cu aceeasi atentie, aceeasi pasiune, motiv pentru care rezultatele sunt exceptionale. Va prezentam pe categorii, cateva poze de la nuntile organizate de doamna Ani Giurgea:

Aranjamente florale si decor:

Gheata carbonica:

Buchete:

Decoratiuni masina:

ani giurgea decoratiuni masina

 

Precum reiese din imagini, putem observa ca doamna Ani Giurgea are mana de aur, mult bun-gust, grandoare si rafinament. Dar, va prezentam o dovada si mai concreta a frumusetii evenimentelor organizate:

 


Adresa noastra

Adresa:
Bulevardul Bucuresti, Baia Mare, Maramures
GPS:
47.6494802, 23.54662899999994
Telefon:
0723.658.402
Web:
http://www.facebook.com/fumgreugheatacarbonicabaiamare

Close Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>