Muzica la nunta - pentru o nunta ca in povesti

You are here Home  > 5. Petrecere, Show  > A. Sonorizare, Lumini, DJ >  Muzica la nunta - pentru o nunta ca in povesti

Proiectul “Muzica la nunta” a luat nastere in anul 2001, din dorinta de a satisface cererea pietei de profil din judetul Maramures si alte zone apropiate, cu perspective noi in privinta abordarii serviciilor pentru nunti.

Initial, oferta serviciilor noastre se limita la asigurarea de muzica si sonorizare pentru nunti in Baia Mare si localitatile apropiate, dar pe parcurs brandul noastu a evoluat, astfel incat, in prezent, “Muzica la nunta” va ofera o gama completa de servicii ce tin de organizarea unei nunti.

Servicii oferite:

Servicii complete pentru diferite evenimente: sonorizare, DJ / cover band, maestru de ceremonii, video, foto, decoratiuni etc. Toate acestea va sunt oferite de o echipa cu peste 14 ani de experienta, avand in dotare aparatura profesionala de la cele mai renumite brand uri. Astfel puteti fi siguri ca nunta dumneavoastra va fi una perfecta si la cele mai inalte standarde din domeniu.

Pentru informatii suplimentare, puteti sa ne vizitati pagina de Facebook sau pagina web indicata in caseta de contacte.

Va multumim!

Echipa muzicalanunta.ro

 


Adresa noastra

Adresa:
B-dul Traian 5/1A Baia Mare, Maramures, Romania
GPS:
47.6498933, 23.5646653
Telefon:
0744.354.367
muzica@muzicalanunta.ro
Web:
http://www.muzicalanunta.ro

Close Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>