Nunta cu o mie de invitati? Se poate la "Casa de Petrecere a Morosenilor"!

You are here Home  > 1. Localul si Meniul  > A. Restaurante >  Nunta cu o mie de invitati? Se poate la "Casa de Petrecere a Morosenilor"!
Item image

“Casa de Petrecere a Morosenilor” este cea mai mare sala de evenimente din tara si este situata in satul Oncesti, de langa Sighetu Marmatiei. Localul este imens, avand o capacitate de aproximativ 1300 de locuri. Un aspect important il constituie faptul ca, desi este o sala de evenimente foarte mare, nu are deloc stalpi de sustinere in interiorul salii, asa ca fiecare invitat se poate bucura de prezenta mirilor, fara niciun obstacol.

Ringul de dans este cuprinzator, astfel incat oricine doreste poate sa se bucure de muzica si atmosfera localului.

Un aspect particular al acestei sali este felul in care este decorata: un decor care imbina traditionalul cu modernul, mesele rotunde care ii ofera un aspect elegant, dar si structurile din lemn care ofera salii un aspect rustic si o ambianta aparte.

Mentionam ca mesele se pot modifica in functie de dorintele mirilor, astfel incat din rotunde se pot face patrate.

Personalul localului este foarte amabil si receptiv, atent la dorintele fiecarui invitat.

Meniul este bogat si variat, potrivit fiecarui tip de nunta.

Daca iti doresti o nunta fastuoasa, cu un numar mare de invitati, atunci localul “Casa de Petrecere a Morosenilor” te asteapta cu amabilitate si mereu cu bratele deschise.


Adresa noastra

Adresa:
strada Principala Oncesti Maramures
GPS:
47.847661, 23.97855089999996
Telefon:
0766.225.309
godjamatei@yahoo.ro
Web:
https://www.facebook.com/Casa-De-Petrecere-a-Moroşenilor

Close Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>