OSPATARI BAIA MARE, profesionistii evenimentului tau

You are here Home  > 6. Amintirile  > C. Wedding Planner, Organizatori >  OSPATARI BAIA MARE, profesionistii evenimentului tau

In functie de marimea evenimentului si dupa o discutie pe care de obicei o are Gabi (coordonator evenimente) in prealabil cu mirii, se decide de cate persoane este nevoie sa participe la evenimentul respectiv.

De obicei, pentru a satisface dorintele fiecarui invitat, recomandarea noastra este ca un ospatar sa serveasca maxim 20 de persoane.

Pretul nostru este unul standard pentru locatiile cu care colaboram de mult timp, adica undeva la 250 de lei pentru un ospatar, iar pentru deplasarea in afara razei municipiului Baia Mare, taxa de deplasare fiind inca 100 de lei pentru fiecare 5 ospatari, iar ca totul sa fie ok, pentru inca 100 de lei ai parte de unul dintre sefii de echipa astfel un eveniment de 100 de persoane costa 1200 de lei. Pentru evenimentele extra, adica care nu se desfasoara in locatiile cu care avem contracte pretul pentru un eveniment cu ospatari ajunge undeva la 1700 de lei.

Colaborarea noastra cu echipa de BucatariBaiaMare care in curand va avea si un profil pe facebook presupune obligatoriu cel putin o intalnire in prealabil cu mirii. Aceasta echipa completeaza personalul din alte restaurante atunci cand sunt evenimente mari. Cand mirii au o nunta la cort sau camin cultural, acestia vin in echipa standard cu un bucatar sef, doua ajutoare si doua persoane la debarasat. Aceasta echipa formata din 5 persoane asigura bunul curs al unui eveniment de 100-200 de persoane. Pretul standard pentru un eveniment de pana in 200 de persoane este de 2000 de lei. Tinem sa precizam ca bucatarii prepara mancarea cu materia prima cumparata de client.

Colaborarea noastra cu EXPERT CATERING care de asemenea, in curand, va avea un profil pe facebook consta in conceperea unui meniu de nunta cu un pret care incepe de la 55 de lei. Deplasarea se face oriunde in Romania.

Preparatele se pregatesc cu materia prima cumparata de noi, iar daca mirii sunt recomandati de fosti clienti de ai nostri nu este necesar sa se ofere avans. Daca in anul 2015 se incheie vreun contract de catering prin intermediul site-ului miriimaramuresului.ro, viitori miri au reducere 10% din costul total.

Toate detaliile le aflati la 0748 840 232 GABI sau ospataribaiamare@yahoo.com sau OspatariBaiaMare/facebook.com.

 


Adresa noastra

Telefon:
0748.840.232
ospataribaiamare@yahoo.com
Web:
http://OspatariBaiaMare/facebook.com

Close Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>