Prime Studio - pentru amintiri de prima mana

You are here Home  > 6. Amintirile  > A. Fotografi, Albume foto >  Prime Studio - pentru amintiri de prima mana

Prime Studio este o agentie care ofera servicii media pentru evenimente, portret si advertising. Scopul acesteia este sa impuna tendinte de calitate si nu sa le urmeze. De aceea, Prime Studio este deschis la colaborari cu oameni deosebiti, avand obiectivul de a indeplini cele mai indraznete proiecte.

Daca ati ajuns pe aceasta pagina inseamna ca v-am incantat privirea cu portofoliul ce ne reprezinta si asta ne bucura foarte mult :) . Acum puneti-va intrebarea de ce Prime Studio? Ar merita diferenta de cateva procente pe care o platiti in plus fata de competitie pentru o colaborare la nivel profesional care sa va asigure rezultatul de calitate pe care il doriti?

 

Noi consideram ca, de cele mai multe ori, compromisurile privind calitatea pot ajunge sa fie ireversibile, astfel incat economisirea financiara sa fie uitata, insa fotografiile rezultate sa fie regretate in timp. Avand in vedere toate investitiile noastre in echipament (aparate profesionale, obiective din gama de varf, lumini, suport de stocare de cea mai buna calitate, statii grafice pentru procesare, monitoare profesionale calibrate etc.) si in timpul dedicat studiului constant pentru a progresa si a deveni mai buni cu fiecare lucrare, speram ca rezultatele sunt vizibile. Daca noi suntem multumiti de rezultat, va garantam ca voi veti fi incantati .

 


Adresa noastra

Adresa:
Baia Mare, Maramures
GPS:
47.666667, 23.58333300000004
Telefon:
0754.951.635 / 0754.932.823
office@prime-studio.ro
Web:
http://www.prime-studio.ro/

Close Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>