Rares Ion nu face doar fotografii, el surprinde o poveste

You are here Home  > 6. Amintirile >  Rares Ion nu face doar fotografii, el surprinde o poveste

Cred ca sunt un om obisnuit care a fost binecuvantat cu o viziune fotografica. Sunt recunoscator si ma bucur ca pot sa o impartasesc cu voi in fiecare zi a vietii mele.
Imi place sa fotografiez in si cu lumina naturala, pentru ca lumina este viata, iar lumina naturala este blanda. Mai cred in regulile fotojurnalismului, care spun sa nu modifici lumina.
Mi-a placut intotdeauna sa scriu, dar nu m-am putut exprima la fel de bine ca in fotografiile pe care le fac. Cred cu tarie ca fiecare fotografie are o poveste, pe care vreau sa o spun despre tine.
Fac parte din cateva asociatii internationale de fotografie de nunta (Fearless, WPJA, WPS etc.), iar fotografiile mele de nunta au fost expuse pe mai multe bloguri de nunta din lume.

Cred ca am reusit, desi mai am multe de tot de invatat. Stiu ca nu sunt perfect, ci doar un om obisnuit binecuvantat cu viziune fotografica.

We do not become, we simply are. (Bruce Lee)


Adresa noastra

contact@raresion.ro
Web:
http://raresion.ro

Close Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>