www.carlabrillanti.ro, magazinul online pentru accesorii de mireasa

You are here Home  > 3. Vestimentatia Mirilor  > B. Costumul de Mire >  www.carlabrillanti.ro, magazinul online pentru accesorii de mireasa
O bijuterie noua reprezinta de fiecare data, o schimbare a imaginii, a atitudinii, iar noi iti oferim acest lucru. CARLA BRILLANTI inseamna stil, eleganta, stralucire si personalitate.
Cu atat mai mult cu cat, esti pe cale sa devii mireasa si trebuie sa fii stralucitoare in ziua nuntii tale.
Carla Brillanti iti ofera o gama variata de bijuterii si accesorii pentru mireasa, incepand cu preturi mici si cu o calitate exceptionala. Pe site puteti gasi chiar si butoni pentru miri, de o eleganta desavarsita.

Producem cele mai frumoase bijuterii fantezie si unicat folosind cristale Swarovski. Pentru ca ne place aura de lux si eleganta pe care o ofera cristalele Swarovski, ne-am extins gama de produse. Ca reprezentanti ai firmei Swarovski, comercializam intreaga gama de produse ale diviziei “Crystal Components” care cuprinde: cristale aplicabile pe diferite materiale, nasturi, componente din plastic, componente metalice, fermoare si altele.

Daca vrei sa fii o mireasa moderna, stralucitoare si daca vrei sa furi privirile invitatilor cu ajutorul accesorilor, intra pe site-ul nostru, www.carlabrillanti.ro.

Butoni pentru miri:


Adresa noastra

Telefon:
0359447345 / 0723656004
office@carlabrillanti.ro
Web:
http://www.carlabrillanti.ro

Close Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>