Oferta de Publicitate

Salut! Suntem onorati sa iti prezentam oferta pentru serviciile noastre de publicitate. Te vei convinge ca am construit pachete de promovare inteligente, eficiente si mai ales foarte accesibile.

Pentru a comanda productia si plasarea de publicitate pe aceasta platforma si in emisiunea de televiziune Mirii Maramuresului, va rugam sa contactați Departamentul de Publicitate, la telefon 0745.086.383 sau prin e-mail la publicitate@miriimaramuresului.ro.

 

SERVICII DE PUBLICITATE STANDARD

A1. Pagina de prezentare a companiei si ofertei pe miriimaramuresului.ro – 250 lei

Pagina de prezentare a firmei este listata la subcategoria corespunzatoare afacerii clientului in sectiunea Partenerii Nuntii Tale de pe platforma miriimaramuresului.ro. Prezentarea poate include un numar nelimitat de cuvinte, maxim 50 de fotografii grupate in galerie foto si maxim 3 inserturi video. Durata de publicare standard: 1 luna.
Bonus: prezentarea se poate publica simultan la 2 subcategorii ale platformei.
Fiecare publicare de modul suplimentar: 150 lei;
Publicarea in pozitie FEATURED – FAVORITA – primii 10 din categorie: in plus 150 lei;

A2. Articol de prezentare – advertorial pe www.miriimaramuresului.ro – 250 lei

Publicat la sectiunea Articole/Idei pentru Nunta de pe platforma miriimaramuresului.ro. Articol realizat integral de catre client, care pune la dispozitie textul, ilustratiile foto si video si se publica la data si ora stabilite de comun acord. Articolul poate include un numar nelimitat de cuvinte, maxim 50 de fotografii grupate in galerie si maxim 3 inserturi video. Articol promovat prin distributie pe retelele sociale ale platformei Mirii Maramuresului la data publicarii. Durata de publicare: nelimitata.
Pentru realizarea articolului de catre echipa noastra (set fotografii profesionale, inregistrare material si interviuri video de circa 3 minute produs finit) – tarif suplimentar 250 lei plus costuri transport.

A3. O difuzare spot publicitar de 30 de secunde in emisiunea de televiziune Mirii Maramuresului difuzata la TV Sighet – 50 lei

Difuzare in cadrul emisiunii Mirii Maramuresului de la TV Sighet. Pret pentru o difuzare, spot pus la dispozitie de catre client, data difuzarii se stabileste de comun acord. Emisiunea in care spotul este difuzat se publica pe termen nelimitat si pe canalul propriu Youtube/Vimeo al Proiectului.
Pret difuzare pentru spot cu durata de 10 secunde – 30 de lei.

A4. Reportaj-interviu de prezentare TV – difuzat in emisiunea de televiziune Mirii Maramuresului difuzata la TV Sighet – durata 2 minute – 500 lei

Difuzare in cadrul emisiunii Mirii Maramuresului de la TV Sighet. Reportaj realizat integral de catre Echipa Mirii Maramuresului, care produce textul, ilustratiile video si montajul si se difuzeaza la data si ora stabilite de comun acord. Reportajul este promovat prin distributie pe paginile de pe retelele sociale Pretul include realizarea reportajului si prima difuzare. Reportajul este difuzat si pe canalul propriu Youtube/Vimeo al Proiectului.
Fiecare redifuzare se taxeaza separat cu 200 de lei.

 

PACHETE DE SERVICII

Alege unul dintre pachetele noastre de servicii, care combina mai multe dintre serviciile standard si vei face economii importante in bugetul tau de marketing:

B1. Pachetul PROMO ONLINE – cost lunar 350 lei

  • Pagina de prezentare online a companiei si ofertei in sectiunea Parteneri
  • Articol de prezentare a companiei si ofertei – Advertorial in sectiunea Idei pentru Nunta

B2. Pachetul PROMO TV – cost lunar 300 lei

  • Include minim 8 difuzari ale unui spot de 30 de secunde (cate una in fiecare emisiune programata)

B3. Pachetul FULL PROMO – ONLINE PLUS TV – cost lunar 600 lei

  • Minim 8 difuzari ale unui spot de 30 de secunde (cate una in fiecare emisiune programata)
  • Pagina de prezentare online a companiei si ofertei in sectiunea Parteneri
  • Articol de prezentare a companiei si ofertei – Advertorial in sectiunea Idei pentru Nunta

NOTA:

Tarifele publicate in acest document nu sunt negociabile si nu contin TVA – 24%.
Pentru toate serviciile de publicitate comandate, plata se face inainte de realizarea serviciilor.

 

 

 

Close Comments